Parduotuvė

LA MAGDALENA – -DECAF

12.00

350g, malta, be kofeino.

Skoniai: Šokoladiniai vafliai. Lazdyno riešutai. Braškės

Seniausias šalies kooperatyvas – CADEFIHUILA paruošė šią puikią kavą. Sugarcane – natūralios dekafinacijos metodas. Procesas prasideda melasos fermentavimu etanolio išgavimui. Tada etanolis maišomas su acto
rūgštimi ir gaunamas etilo acetatas. Skamba ne kaip, bet tai yra visiškai natūralus junginys, jo yra vaisiuose, grūdinėse kultūrose, cukranendrėse. Toliau, žalios kavos pupos garinamos, mirkomos, išbrinksta ir tada skalaujamos etilo acetatu – taip tirpdomas, šalinamas kofeinas. Tada pupos vėl gausiai skalaujamos vandeniu, garais, galiausiai – džiovinamos, kol pasiekia pradinę drėgmę

 

Liko 1

Kategorija:
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “LA MAGDALENA – -DECAF”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *